Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз`яснення законодавчих новацій на черговій зустрічі в Золочівській ДПІ

опубліковано 10 листопада 2023 о 15:05

Працівники Золочівської ДПІ продовжують консультувати платників податків щодо новацій податкового законодавства, застосування класичних та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Нещодавно начальник  Золочівської ДПІ Роман Денис під час чергової зустрічі з підприємцями акцентував увагу на повноті нарахування та сплати податкових платежів, особливостях заповнення платіжних документів відповідно до Порядку №148 від 22.03.2023, легалізації трудових відносин та вимогах щодо застосування РРО/ПРРО. Надав роз’яснення щодо алгоритму дій для встановлення ПРРО та повідомив про відповідальність за порушення вимог Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР.

Крім цього зазначено, що для оперативної комунікації з бізнесом у Головному управлінні ДПС у Львівській області діє комунікаційна податкова платформа (lv.ikc@tax.gov.ua). Також Державна податкова служба розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян - застосунок «Моя податкова», а на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування  (https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya).