Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Круглий стіл" для платників податків в Старосамбірській ДПІ

опубліковано 14 листопада 2023 о 09:12

Днями за участі начальника Старосамбірської ДПІ Віктора Дмитрука відбувся круглий стіл з платниками податків, де обговорювались актуальні питання податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Начальник Старосамбірської ДПІ Віктор Дмитрук в ході зустрічі повідомив про новації в податковому законодавстві, а саме: 01 серпня 2023 року набув чинності Закон України від  30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Також обговорено питання визначення мінімального податкового зобов'язання, застосування РРО/ПРРО, погашення податкового боргу, порядок заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022 та інше.

Платникам рекомендовано встановлення мобільного застосунку «Моя податкова» від ДПС, за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.