Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Моя податкова" та програмні РРО: мешканці громад Турківщини отримують консультації

опубліковано 14 листопада 2023 о 09:16

У Центрі обслуговування платників Турківської ДПІ  тривають інформаційні зустрічі з підприємцями та місцевими мешканцями. Працівники інспекції консультують щодо норм законодавства та допомагають опановувати сучасні електронні сервіси ДПС.

Під час останніх зустрічей податківці презентували новий мобільний застосунок ДПС "Моя податкова", який дозволяє отримувати електронні послуги та сплачувати податки, а також безкоштовне програмне забезпечення ПРРО від ДПС. Завантажити його можна на телефони, що працюють на платформах Android та iOS. Для цього потрібно мати лише електронний ключ, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

Також, відвідувачі Центру обслуговування активно цікавляться встановленням та реєстрацією касових апаратів та програмних РРО. Турківські податківці знайомлять з основними правилами розрахункових операцій та допомагають  процесу підключення ПРРО в Електронному кабінеті. 

Фахівцями податкової служби надано роз'яснення щодо новацій податкового законодавства, визначення мінімального податкового зобов'язання, погашення податкового боргу, порядок заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022 та інше.