Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Червоноградські податківці проводять зустрічі та тренінги для платників податків

опубліковано 06 лютого 2024 о 16:04

В Червоноградській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області на постійній основі проводять зустрічі та тренінги для підприємців та громадян з актуальних питань оподаткування.

Під час таких роз’яснювальних заходів податківці звернули увагу платників на законодавчих нормах, які регулюють застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО та відновленні відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Громадянам, які мають право на отримання податкової знижки роз’яснено як правильно  заповнити декларацію про майновий стан і доходи та відповідний додаток до неї та наголошено, що декларацію та підтверджуючі документи необхідно подати до  податкової служби до 31 грудня 2024 року.  

На завершення працівники ДПІ наголосили присутнім на перевагах використання електронних сервісів ДПС України, зокрема нового мобільного застосунку «Моя податкова», встановити який можна безкоштовно на мобільний телефон. За допомогою цього сервісу громадяни можуть переглянути розрахунки з бюджетом, подати декларацію про майновий стан і доходи, отримати довідку про доходи та переглянути повідомлення-рішення про сплату майнових податків.