Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Бродівської ДПІ надано понад 500 адмінпослуг

опубліковано 09 лютого 2024 о 16:04

З початку 2024 року в ЦОП Бродівської ДПІ надано платникам 513 адміністративних послуги, з них 129 в електронній формі. Найбільша їх частина, а саме 257 - це видача карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платнику. Про це повідомила начальник Бродівської ДПІ Ганна Богуцька в коментарях для друкованого видання «Голос відродження». 

Також протягом звітного періоду надано 75 відомостей з ДРФО про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору, опрацьовано 20 заяв щодо застосування платниками спрощеної системи оподаткування, 29 заяв про внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку та надано 53 витяги з реєстру платників ЄП тощо.

Постійно проводяться роз’яснювальна робота серед СГД про застосування норм податкового законодавства, подання податкової звітності в електронному вигляді, функціонування електронних сервісів ДПС, зокрема, щодо мобільного застосунку «Моя податкова». Його можна завантажити на свої ґаджети, він є простим та зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби громадянами, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID від Приватбанку та інші.