Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стрийська ДПІ інформує про переваги використання мобільного застосунку «Моя податкова»

опубліковано 12 лютого 2024 о 14:50

У Стрийській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області було проведено чергову зустріч з платниками податків щодо залучення платників податків до звітування та отримання адміністративних послуг в електронному вигляді. Зокрема, розповідалось про мобільний застосунок «Моя податкова» зазначено, що такий мобільний застосунок є простим і зручним інструментом для доступу до електронних сервісів, завдяки яким можна легко та швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.  

        В ході зустрічі було зазначено, що мобільний застосунок містить інформацію про реєстраційні дані платника податків, об’єкти оподаткування, суми грошових зобов’язань (ППР).  А також надає можливість здійснити пошук фіскального чека, марки акцизного податку, переглянути дані реєстрів платників ПДВ, страхувальників та платників єдиного податку. Користувачі можуть переглянути квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків.

        Застосунок «Моя податкова» від ДПС є безкоштовним і доступний для завантаження на будь-який пристрій, що підтримує операційні системи Android чи iOS із відповідними версіями. Мобільний застосунок постійно вдосконалюється відповідно до потреб платників податків.