Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Круглий стіл" у Городоцькій ДПІ

опубліковано 05 березня 2024 о 11:37

Днями у приміщенні Городоцької ДПІ  начальником Романом Миськівим  проведено робочу зустріч у форматі «круглого столу» з платниками податків громади.

Основний акцент засідання зроблено на питанні «Декларування доходів та своєчасна сплата відповідних податків і зборів ». 

Обговорили особливості відновлення відповідальності за порушення у сфері проведення розрахункових операцій та застосування РРО/ПРРО ФОП – платниками єдиного податку на території громади.

Говорили і про легалізацію трудових відносин, зокрема про дотримання трудового законодавства при прийнятті працедавцями на роботу найманих працівників, а також виплати їм заробітної плати не менше мінімально встановленого законодавством рівня. 

В ході проведення зустрічі  були обговорені ряд  питань, зокрема щодо порядку отримання електронних цифрових підписів,  переваг при використання електронних сервісів ДПС, практичного їх застосування та іншої інформації з метою залучення новостворених платників до подання податкової звітності та звітності з єдиного внеску в електронному вигляді за допомогою електронних сервісів ДПС.  

Наприкінці заходу, кожен присутній отримав вичерпні відповіді на свої запитання.