Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адмінпослуги для платників податків в ЦОП Львівської ДПІ

опубліковано 05 березня 2024 о 14:01

Фахівцями Центру обслуговування платників Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу активно надаються адміністративні, консультативні, інформаційні, довідкові та електроні  послуги.

З наданих сервісних послуг податківці виділяють найбільш запитувані серед громадян – це послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника.

За січень-лютий 2024 року працівниками Львівської державної податкової інспекції надано 7303 адміністративну послугу, в тому числі Центром обслуговування платників – 5259 адміністративних послуг, в електронній формі – 2044 послуги. Платники податків звертались за отриманням таких адміністративних послуг:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 4467;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –566; 

- реєстрація реєстратора розрахункових операцій – за січень-лютий 2024 року 576, в тому числі Центром обслуговування платників - 17 адміністративних послуг, в електронній формі – 559;

- реєстрація книги обліку розрахункових операцій – за січень- лютий 2024 року – 576, в тому числі Центром обслуговування платників – 65 адміністративних послуг, в електронній формі – 511;

- реєстрація розрахункових книжок – за січень- лютий 2024 року -447, в тому числі Центром обслуговування платників – 1 адміністративні послуги, в електронній формі – 446.

Для оперативного розв`язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, працює приймальня громадян. Прийом громадян проводиться відповідно до графіка. 

Крім того, звертаємо увагу громадян, що для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», та Указів Президента «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.