Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Трускавецькій ДПІ тривають зустрічі з платниками податків

опубліковано 16 квітня 2024 о 14:21

Днями за участі начальника Трускавецької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Олександри Яворської  відбулася зустріч з платниками податків на тему: «Електронні сервіси ДПС». 

Під час зустрічі посадовець поінформувала, що в умовах дії воєнного стану важливим вектором допомоги платникам податків є електронні сервіси ДПС, які забезпечують спілкування з податковими органами дистанційно.

Найпопулярнішим електронним сервісом ДПС України залишається Електронний кабінет. Він забезпечує безконтактні засоби взаємодії платників податків та ДПС з використанням сучасних інформаційних технологій та надає можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби. 

Також, платникам рекомендовано використовувати застосунок «Моя податкова», за допомогою якого зручно в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS.   

 У Трускавецькій ДПІ фахівці не тільки інформують платників про можливості нових електронних сервісів ДПС, а й за потреби, допомагають встановлювати та навчають ними користуватися.