Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Дрогобицькій ДПІ податківці за 5 місяців 2024 року надали відвідувачам ЦОП близько 17,6 тис. адміністративних та інших послуг, усних консультацій

опубліковано 07 червня 2024 о 08:11

Протягом січня – травня 2024 року працівниками Центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ надано платникам податків та  громадянам понад 4,9 тис. адміністративних послуг та близько 5,6 тисяч інших послуг, які не є адміністративними, 7,1 тисяча усних консультацій та відповідей на телефонні дзвінки

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку. 

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 2450 карток.

Видано відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 439 громадянам.

Проведено реєстрацію платниками єдиного податку 336 новостворених  суб’єктів господарювання.

Надано 668 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Зареєстровано 208 реєстраторів розрахункових операцій  і програмних реєстраторів розрахункових операцій та 117 книг обліку розрахункових операцій.

У Дрогобицькій ДПІ звертають увагу, що користуватися електронними сервісами від ДПС можна дистанційно. Найпопулярніші з них: телефонний застосунок «Моя податкова», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.