Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання сплати податків в умовах воєнного стану обговорили під час зустрічі з представниками територіальних громад Пустомитівщини

опубліковано 07 червня 2024 о 14:04

Нещодавно відбулася робоча зустріч фахівців Пустомитівської  ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області з платниками податків.  

Під час зустрічі обговорено важливість сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць, виплати заробітної плати найманим працівникам, сплата майнових податків, погашення податкового боргу, дотримання вимог податкового законодавства.  

Було наголошено на дотриманні платниками вимог порядку застосування РРО/ПРРО,  функціонування комунікаційної платформи, зміни в заповненні платіжних реквізитів та інші питання. 

Також працівники ДПІ нагадали присутнім перелік адміністративних послуг, які можна отримати у Центрі обслуговування платників, та електронні сервіси, якими можуть скористатися платники податків.  

На завершення зустрічі податківці поінформували учасників зустрічі про функціонування електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області, яка створена задля оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотного зв’язку, а саме: lv.ikc@tax.gov.ua