Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси та податкову знижку розповіли в Червоноградській ДПІ

опубліковано 07 червня 2024 о 11:58

Фахівці Червоноградської ДПІ на постійній основі надають платникам податків консультації з роз’яснень податкового законодавства та застосування його на практиці. 

Зокрема, посадовці під час щоденних зустрічей розповідають присутнім про особливості заповнення декларації про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки та наголошують на термінах подання декларації та необхідних документів, що підтверджують витрати. 

Також повідомляють платників про можливість подання такої декларації через Електронний кабінет платника, в якому створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів. Часткове автоматичне предзаповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.   

Крім того, звертають увагу платників на мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС, який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.