Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нарада з представниками Сколівської ОТГ 

опубліковано 10 червня 2024 о 15:16

 

З метою покращення взаємодії між керівництвом громади та податковою службою заступник начальника Сколівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області Галина Чобич взяла участь у нараді з представниками Сколівської ОТГ.  

Основними темами стали важливість своєчасної сплати податків і зборів, обговорення шляхів погашення боргів до бюджету, дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО при розрахунках за готівкою, особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання громадянам та вручення ППР.  

Заступник начальника ДПІ наголосила на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області за адресою lv.ikc@tax.gov.ua. 

Учасники зустрічі домовились про продовження співпраці щодо реалізації спільних заходів зі збільшення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів.   

Захід пройшов у форматі конструктивного діалогу.