Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сокальська ДПІ: звітність через Електронний кабінет

опубліковано 01 липня 2024 о 13:28

В ЦОП Сокальської ДПІ фахівці регулярно проводяться тренінги для платників податків, під час яких розповідають про електронні сервіси податкової служби та надають практичну та методичну допомогу подання звітності онлайн.

За допомогою сервісу «Електронний кабінет», фізичні особи мають можливість  подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом та інше.  

Під час тренінгів податківці розповідають  платникам,  коли можна скористатись правом на податкову знижку та роз’яснюють порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи.   

Декларація про майновий стан і доходи подається до податкового органу за місцем реєстрації платника і право на отримання податкової знижки не переноситься на наступні роки, тобто для отримання знижки за 2023 рік необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи до 31 грудня 2024 року включно.  Разом з декларацією необхідно надати  платіжні та розрахункові документи, зокрема квитанції, фіскальні або товарні чеки, прибуткові касові ордери, із зазначенням особи, яка звернулася за податковою знижкою, копії договорів за їх наявності, в яких обов’язково повинно бути відображено вартість послуг і строк оплати за такі послуги.