Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Трускавецька ДПІ: реєстрація ПРРО

опубліковано 12 липня 2024 о 13:55

У Трускавецькій ДПІ ГУ ДПС у Львівській області продовжують консультувати фізичних осіб - підприємців з питань застосування ПРРО та дотримання норм податкового законодавства. 

Так, під час нещодавньої зустрічі було проведено черговий практикум з платниками податків щодо реєстрації безкоштовного ПРРО від ДПС. 

Застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій від ДПС України має багато переваг: простота у використанні, безкоштовність, зручність, зрозумілість. 

Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316605), що подається у електронній формі через Електронний кабінет  або засобами телекомунікацій. Про сертифікати електронних підписів та/або печаток суб’єкт господарювання повідомляє шляхом подання повідомлення за формою № 5-ПРРО (J/F1391802).  

Програмне забезпечення для встановлення на платформи Windows, Android, iOS та WEB надається податковою службою безкоштовно: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.