Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій відбувся семінар для платників

опубліковано 24 жовтня 2019 о 17:16

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Львівській області відбувся семінар для платників податків, учасниками якого були керівники та бухгалтери підприємств та організацій, фізичні особи - підприємці.

Фахівці податкової служби, представники Головного управління Держпраці, експерти з питань використання програмного забезпечення, сертифіковані аудитори та бухгалтери розповіли присутнім про актуальні питання оподаткування та відповіли на численні запитання учасників семінару.

Учасники заходу мали змогу почути про актуальні питання оподаткування податком на додану вартість, зокрема, щодо порядку складання податкових накладних в разі декількох поставок в один день; щодо необхідності визначення податкових зобов’язань з ПДВ у разі списання ТМЦ, які не можуть бути використані за призначенням, і подальшої їх переробки та продажу в якості вторинної сировини; як не втратити податковий кредит при округленні вартісних та кількісних показників у податковій накладній, тощо.

Учасники заходу мали змогу почути про проект наказу Мінфіну "Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств", а також про наказ Мінфіну №379, яким затверджено зміни до деяких нормативно-правових актів Мінфіну України з бухгалтерського обліку.

Актуальну інформацію платники почули від фахівців податкової служби та Держпраці про деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, а також наголошено на комплексі заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, зокрема, на необхідності дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та посиленні відповідальності роботодавців за порушення норм трудового законодавства.

Найбільш цікаві питання-відповіді читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області у розділах «Новини» та «Заходи для платників» за адресою http://lv.tax.gov.ua.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам семінару за фаховість, активність та запрошує платників податків на чергові щомісячні безкоштовні семінари у Львові.