Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Львівській області вшанували ветеранів податкової служби

опубліковано 30 жовтня 2019 о 18:20

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Львівській області відбувся урочистий захід з нагоди Дня вшанування ветеранів податкової служби України.

Присутніх під час заходу ветеранів та колег привітали в.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Василь Кресяк та начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро. А також висловили щирі і теплі слова вдячності за багаторічну службу та високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків.

Ветерани податкової служби створили, розбудували та зміцнили податкову систему України. Завдяки їм податкова служба Львівщини виконувала своє основне завдання – наповнення бюджету країни. І сьогодні ветерани залишаються наставниками і порадниками працівників Головного управління ДПС у Львівській області.

Учасникам заходу побажали міцного здоров’я, гарного настрою, невичерпної енергії, благополуччя, достатку, щастя і добра на многії літа, впевненості у майбутньому.

Згадали і ювілярів, яких привітали з нагоди їх уродин.

Також ветерани та працівники служби поділилися теплими спогадами про роботу в службі, про неоціненний життєвий та професійний досвід, з вдячністю згадали про свою роботу та колег, які продовжують сьогодні працювати.