Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь в урочистостях з нагоди святкування 101-ї річниці утворення ЗУНР взяв в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Василь Кресяк

опубліковано 01 листопада 2019 о 16:24

Щороку на Галичині 01 листопада святкують День Листопадового Чину. І сьогодні представники влади, військові, громадськість та духовенство вшанували воїнів Української Галицької Армії. Участь в урочистостях з нагоди 101 річниці Західноукраїнської народної республіки та Листопадового Чину взяв начальник Головного управління ДПС у Львівській області Василь Кресяк.

Учасники урочистостей вшанували воїнів УГА поклавши до їх Меморіалу на Личаківському кладовищі квіти та запаливши лампадки, а також до могил Дмитра Вітовського – Держсекретаря військових справ ЗУНР, Михайла Галущинського – коменданта Січових Стрільців, Олександра Тисовського – керівника і засновника «Пласту», Северина Левицького – воїна УГА.

Також керівництво області та представники громадськості здійснили покладання квітів до могили Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича та сучасних Героїв на полі почесних поховань № 76. 

Учасники заходу віддали шану Героям, що полягли за волю України в наш час.

За тими, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність України, відслужили чин панахиди.

Пролунав Державний Гімн України та салют.

Герої не вмирають! Вічна пам’ять Героям!