Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні працівники радіо, телебачення і зв’язку!

опубліковано 15 листопада 2019 о 16:06

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку!

Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного українця щодня відкрите інформаційне вікно у світ.

Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня Ви відкриваєте все нові можливості спілкування.

Вагомою суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Віримо, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події.

Засвідчуємо Вам свою повагу.

Бажаємо Вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових досягнень в ім'я розвитку Української держави.

Щастя, радості, міцного здоров’я, добробуту вам і вашим родинам!

 

З повагою

В. о. начальника

Головного управління

ДПС у Львівській області                              Василь Кресяк