Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій відбулася зустріч з студентами

опубліковано 21 листопада 2019 о 17:09

Сьогодні для студентів Львівського державного університету внутрішніх справ фахівцями податкової служби було проведено екскурсію Головним управлінням ДПС у Львівській області.

В ході заходу, в рамках проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права, зокрема з питань реалізації та захисту прав людини, з молодими гостями поспілкувалися фахівці управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу, управління податків і зборів з фізичних осіб та управління обслуговування платників.

Серед іншого, присутніх ознайомили із реформуванням фіскальної служби, з її оновленою структурою, функціями, можливістю стажування та працевлаштування в органах податкової служби Львівщини. Роз’яснили порядок складання та подання декларацій про майновий стан та доходи, зокрема щодо включення витрат для отримання податкової знижки на навчання.

Студенти дізналися про три шляхи подання декларації про доходи та про нові можливості Електронного кабінету платника податків.  Цікавим було обговорення щодо подання декларацій он-лайн та використання різноманітних електронних сервісів.

Студентам розповіли про злочини пов’язані з оподаткуванням та їх виявлення, організацію роботи по боротьбі з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

Після теоретичної частини фахівці управління обслуговування платників розповіли про функціональне призначення кожного залу ЦОП та які послуги в них можна отримати. Гості побачили на практиці, як платники податків подають звітність, а також отримують ті чи інші адміністративні послуги.