Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Огоновський взяв участь у засіданні Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України»

опубліковано 18 грудня 2019 о 16:42

Сьогодні в Державній податковій службі України відбулося засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» за участю Голови ДПС Сергія Верланова та членів місцевих осередків відокремлених підрозділів ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» усіх областей України та Львівської області зокрема. Під час засідання підведено підсумки діяльності організації за минулий рік, обговорено організаційні та юридичні питання, проблемні питання соціального захисту членів організації, зокрема, щодо врегулювання пенсій державних службовців − працівників податкової служби.

Участь у селекторному засіданні також взяв в.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Огоновський.

Серед основних засад діяльності асоціації − сприяння забезпечення соціального та правового захисту ветеранів війни і праці, пенсіонерів органів державної податкової служби. Асоціація надає допомогу у соціальних питаннях, медичному, побутовому обслуговуванні, здійснює заходи із надання невідкладної допомоги ветеранам, які її потребують, а також залучає ветеранів до трудової та громадської діяльності.

Керівництво ДПС України та працівники служби вдячні учасникам засідання за працю та досвід, сподіваються на продовження активної діяльності організації і у майбутньому.