Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій відбувся семінар для платників

опубліковано 19 грудня 2019 о 16:27

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Львівській області відбувся семінар для платників податків, учасниками якого були керівники та бухгалтери підприємств та організацій, фізичні особи - підприємці.

Фахівці податкової служби, експерти з питань використання програмного забезпечення, сертифіковані аудитори та бухгалтери розповіли присутнім про актуальні питання оподаткування та відповіли на численні запитання учасників семінару.

Учасники заходу мали змогу почути про актуальні питання оподаткування, зокрема,  щодо класифікації підприємств з поділом на мікро-, малі, середні та великі та їх вплив на податковий облік, що таке дисконтування, як визначити ставку дисконтування, вплив на податковий облік, перехідні періоди з єдиного податку на загальне оподаткування, щодо порядку складання податкових накладних в разі декількох поставок в один день.

Учасники заходу мали змогу почути про зміни до Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, а також про наказ Мінфіну №379, яким затверджено зміни до деяких нормативно-правових актів Мінфіну України з бухгалтерського обліку, про новації у сфері застосування РРО, особливості використання РРО при готівкових та безготівкових розрахунках, тощо.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права платникам нагадали про їх права, захист таких прав шляхом оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів ДПС у судовому порядку.

Найбільш цікаві питання-відповіді читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області у розділах «Новини» та «Заходи для платників» за адресою http://lv.tax.gov.ua.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам семінару за фаховість, активність та запрошує платників податків на чергові щомісячні безкоштовні семінари у Львові.