Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головне управління ДПС у Львівській області завітав дитячий Різдвяний вертеп

опубліковано 08 січня 2020 о 16:15

Як і в попередні роки, сьогодні в Головному управлінні ДПС у Львівській області з великою радістю зустріли вихованців дитячого будинку «МілесЄзу» с. Бортків Жидачівського району, які завітали в адмінбудинок на вул. Стрийську, 35 привітати службовців з Різдвом Христовим.

Діти колядували та щедрували на щастя та долю, на все добре податківцям. Феєричне театралізоване дійство ‒ Вертеп з його традиційними учасниками – ангелами, пастушками, Царем Іродом, мудрецями, воїнами та іншими, перенесло всіх в ті далекі дивні часи, коли народився Спаситель.

В ці казкові різдвяні дні всі сповнені надії, що радість і щастя буде в житті кожного учасника Різдвяного вертепу.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Василь Кресяк привітав дітей з святами, подякував їм за чудове дійство, побажав їм міцного здоров’я та успіхів у навчанні. Усі дітлахи отримали солодкі подарунки за створений для усіх присутніх під час дійства казковий настрій.

«Нехай ваше життя буде сповнене див та щастя. Бажаю вам здійснення найзаповітніших мрій та бажань! Христос народився! Славімо його!» ‒ побажав дітлахам Василь Кресяк.