Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Львівській області отримало з початку року 88 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 12 червня 2020 о 11:59

Протягом січня – травня 2020 року в Головне управління ДПС у Львівській області надійшло 110 письмових запитів, з них 88 ‒ на отримання публічної інформації (або 80 % від загальної кількості документів). Поштою надійшло 30 запитів, електронною поштою – 44 запити; особисто від запитувачів – 14 запитів.

Згідно з аналізом результатів опрацювання запитів на публічну інформацію:

- задоволено 61 запит на інформацію (або 69 % від загальної кількості запитів);

- відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» відмовлено в задоволенні в 21 випадку (або 24 % від загальної кількості запитів);

- надіслано належним розпорядникам інформації – 6 запитів (або 7% від загальної кількості запитів).

У травні 2020 року до ГУ ДПС у Львівській області засобами поштового зв’язку, електронного поштового зв’язку, особисто від запитувачів надійшло  24 запити на отримання публічної інформації.

З метою поліпшення інформаційного обміну з платниками податків при ГУ ДПС створено спеціальну електронну поштову скриньку lv.publicinfo@tax.gov.ua для отримання виключно запитів на отримання публічної інформації.

Крім того, Головне управління ДПС у Львівській області для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 6 наборів відкритих даних на «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» (data.gov.ua) за посиланням: https://data.gov.ua/organization/holovne-upravlinnia-dps-u-lvivskii-oblasti та субсайті Територіальних органів ДПС у Львівській області (lv.tax.gov.ua) за посиланням: http://lv.tax.gov.ua/datasets.php?d=lvDFS20191023104940