Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На понад 23 відсотки зросли надходження від будівельників Львівщини до бюджетів усіх рівнів з початку року

опубліковано 03 серпня 2020 о 10:29

Підприємства будівельної галузі Львівщини у січні-червні 2020 року сплатили до Зведеного бюджету України 716,9 млн. грн. Це на 135,6 млн. грн., або на 23,3 відс. більше, ніж за той самий період минулого року. Про це повідомили в управлінні податкового моніторингу Головного управління ДПС у Львівській області.

Питома вага будівельної галузі Львівщини в загальному зборі платежів до Зведеного бюджету України складає 5,7  відсотка.

Найбільшими платниками будівельної галузі Львівщини є: ТОВ «Нордік-Буд», Філія Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування», ТОВ «БК «Горизонти», ПРАТ «Холдингова Компанiя «Еко-Дiм», ПРАТ фiрма «Нафтогазбуд», Філія «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛIЗНИЦЯ», ТОВ «Європавер Україна», ТЗОВ «IНКО ЛТД», ТЗОВ ВТП «Бодекс», ТЗОВ «Iнженерно-Будiвельна Компанiя «Промбуд», ЛКП «Господар», ТОВ «Інфоком», ТОВ «Патриаком», ПРАТ Фірма «Галбуд», ТЗОВ «МЕС», Фiлiя «Центр з будівництва та ремонту колiї» АТ «Укрзалiзниця».