Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник ГУ ДПС у Львівській області Ігор Комендат провів зустріч з головою та засновниками Комітету підприємців Львівщини (КПЛ)

опубліковано 05 серпня 2020 о 16:45

Начальник ГУ ДПС у Львівській області Ігор Комендат провів зустріч з головою та засновниками Комітету підприємців Львівщини (КПЛ).

Ігор Комендат наголосив присутнім,  що він, у минулому, бізнесмен, та добре ознайомлений з проблемами, що виникають та можуть виникати в стосунках між податковою службою та суб’єктами підприємництва. «Я налаштований не лише на активну співпрацю з інститутами громадянського суспільства, а й на термінове вирішення невідкладних питань, що виникатимуть у бізнесу. Звичайно у межах компетенції органів ДПС. У нас повинен бути і буде постійний зв’язок», - зазначив Ігор Комендат. 

Представники КПЛ подякували за організацію зустрічі, поділилися своїми думками з приводу новацій у податковому законодавстві, та висловили за результатами зустрічі сподівання на  співпрацю бізнесу та громадських організацій з органами ДПС Львівщини та її керівництвом.