Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наявність боргу можна дізнатись в Електронному кабінеті

опубліковано 03 вересня 2020 о 17:10

Приватна частина Електронного кабінету пропонує платникам податків сервіс «Стан розрахунків з бюджетом». У цьому розділі відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить дані по кожному виду платежу: нараховані/зменшені суми, суми сплачені до бюджету, пені, недоїмки, переплати, залишок несплаченої пені, назва податку (платежу), платіж (код), МФО банку, бюджетний рахунок.

Громадяни, які не є суб’єктами господарювання теж можуть отримати інформацію про наявність або відсутність у них податкового боргу, використавши Електронний кабінет. Громадян часто цікавить інформація щодо наявності/відсутності боргу з податку на нерухоме майно, транспортного податку, плати за землю.

Зайти до Електронного кабінету можна за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Отримати безкоштовно послуги кваліфікованого електронного підпису можна у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (інформація за посиланням http://acskidd.gov.ua/reglament), пункти обслуговування якого розташовані у м.Львові та м.Дрогобичі.

Можна звернутись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (czo.gov.ua) у розділі «Довірчі послуги». Клієнти Приватбанку мають можливість безкоштовно отримати електронний підпис у форматі онлайн.