Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для Львівських платників провели онлайн-семінар

опубліковано 23 вересня 2020 о 13:46

Сьогодні у Львівській податковій для платників податків відбувся онлайн-семінар  з використанням комунікаційного програмного забезпечення (ZOOM) на тему: «Актуальні питання оподаткування», до якого приєдналося майже півсотні слухачів, за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області та міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів.

Учасники заходу мали змогу почути про зміни до Податкового кодексу України, запроваджені Законом №466-ІХ щодо податку на доходи фізичних осіб, зокрема, щодо  оподаткування за основною ставкою 18 відс. доходу, отриманого платником податку від продажу протягом звітного податкового року третього та наступних об’єктів нерухомості (транспортних засобів) (перший об’єкт на рік залишається за нульовою ставкою, другий – за ставкою 5 відсотків); щодо збільшення відповідальності за неподання чи несвоєчасне подання форми 1ДФ (1020 грн. за перше вчинене порушення протягом року та 2040 грн. за повторне порушення); як вплинуло збільшення мінімальної заробітної плати на нарахування ЄСВ та його ставки, та інше.

Слухачі заходу мали змогу почути про проблемні питання зупинення/розблокування реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, особливості оподаткування імпортних товарів та інші актуальні питання з податку на додану вартість в ракурсі останніх змін та їх застосування.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує платників приєднюватися на чергові онлайн-семінари та тренінги.