Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 1891 млн. гривень податку на прибуток надійшло від платників податків Львівщини до державного бюджету

опубліковано 13 жовтня 2020 о 11:45

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Львівській області,  протягом січня-вересня 2020 року до державного бюджету від платників податків Львівщини надійшло майже 1891 млн. грн. податку на прибуток, що на понад 37 млн. грн. або на 2,0 відс. більше порівнюючи з відповідним періодом 2019 року та на понад 776 млн. грн. або на 69,6 відс. більше порівнюючи з відповідним періодом 2018 року.

При цьому в вересні 2020 року підприємства Львівщини сплатили до державного бюджету майже 15 млн. грн. податку на прибуток.

Збільшення надходжень податку на прибуток відбулось за рахунок поліпшення фінансових результатів окремих підприємств. Бюджетоформуючі платники з податку на прибуток: ПрАТ ,,Компанія Ензим”, ТОВ ,,БК ,,Горизонти”, ТзОВ ,,Софтсерв”, ТзОВ ,,РСП ,,Шувар”, ТзОВ ,,Інститут інформаційних технологій”, ТОВ ,,Тієто Україна супорт сервісез”, ТОВ ,,КПП центр”, ТОВ ,,ІДС Аква сервіс”, ТОВ ,,Коудайс Україна”, ТзОВ ,,ТД Сокме”, ТОВ ,,Самбірська сонячна станція”, ТОВ ,,ФК ,,Паблік фінанс”, ТзОВ ,,Софас”, ТзОВ ,,Тропік”.