Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для львівських платників провели вебінар

опубліковано 22 жовтня 2020 о 14:42

Сьогодні у Львівській податковій для платників податків відбувся онлайн-вебінар  з використанням комунікаційного програмного забезпечення (ZOOM) на тему: «Актуальні питання оподаткування», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області та міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів. На час запровадження карантину така форма спілкування з платниками податків набирає все більшої популярності, оскільки все більше нових слухачів приєднюється до вебінарів.

Платники мали змогу почути про актуальні питання оподаткування податком на прибуток, від cертифікованого міжнародного професійного бухгалтера CIPA, сертифікованого аудитора Олександра Блотнера, з врахуванням змін до ПКУ, запроваджених Законом №466-ІХ, зокрема, щодо подання звітності платниками податку на прибуток, як правильно визначити категорію для мікро- та малого підприємства, проблемні питання дисконтування заборгованості, як вести облік без помилок, про окремі операції з основними засобами, тощо.

Андрій Вегера-начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Львівській області розказав слухачам про новації у сфері застосуванні РРО, які діють на сьогодні та наберуть чинності з 1 січня 2021 року, етапи впровадження РРО для платників єдиного податку,  готівкові операції та платіжні картки, обов’язок видавати чек покупцю та яку форму застосовувати при розрахунках, про застосування штрафних санкцій за порушення проведення розрахункових операцій без використання РРО, та інші.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Найбільш цікаві питання-відповіді, актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області за адресою http://lv.tax.gov.ua.