Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для Львівських платників провели вебінар

опубліковано 26 листопада 2020 о 11:47

Сьогодні у Львівській податковій з платниками провели вебінар з використанням комунікаційного програмного забезпечення (ZOOM) на тему: «Актуальні питання оподаткування», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області та міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів.

Учасники заходу мали змогу почути про зміни до Податкового кодексу України, запроваджені Законом №466-ІХ щодо податку на доходи фізичних осіб та самозайнятих осіб; як вплинуло збільшення мінімальної заробітної плати на нарахування ЄСВ та його ставки, та інші актуальні питання оподаткування доходів фізичних та самозайнятих осіб, ЄСВ.

Слухачі вебінару почули про актуальні питання оподаткування податком на прибуток, з врахуванням змін до ПКУ, запроваджених Законом №466-ІХ, щодо подання звітності платниками податку на прибуток, як вести облік без помилок, актуальні питання оподаткування єдиного податку та податку на додану вартість в ракурсі останніх змін та їх застосування, тощо.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області за адресою http://lv.tax.gov.ua.