Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції в ГУ ДПС у Львівській області за 11 місяців 2020 року

опубліковано 14 грудня 2020 о 11:45

Впродовж січня – листопада 2020 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області організовано та проведено 917 організаційно-роз’яснювальних заходів (лекційні заняття, семінари, розміщення публікацій у засобах масової інформації, мережі Інтернет, офіційному вебпорталі ДПС та його субсайтах, соціальних мережах).

Проведено 2137 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги окремим працівникам і структурним підрозділам ГУ ДПС у Львівській області, у тому числі в заповненні електронних декларації.

Забезпечено розгляд 28 звернень громадян та юридичних осіб. Проведено (взято участь у проведенні) 46 службових розслідувань (перевірок, дисциплінарних проваджень). За результатами розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто чотирьох працівників та матеріали чотирьох перевірок направлено до спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції та правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення у межах компетенції.

За матеріалами управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області, спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції складено 32 адміністративних протоколи про вчинення правопорушень пов’язаних з корупцією, а також розпочато одне кримінальне провадження.