Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій провели онлайн-вебінар

опубліковано 16 грудня 2020 о 13:21

Сьогодні у Львівській податковій з платниками провели вебінар з використанням комунікаційного програмного забезпечення (ZOOM) на тему: «Актуальні питання оподаткування», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області та міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів.

Учасники заходу мали змогу почути, які зміни запроваджено Законом України від 01.12.2020 року № 1071-ІХ щодо лібералізації застосування РРО, ПРРО – для кого відтерміновано застосування РРО та кому і коли потрібно обов’язково застосовувати програмні РРО, переваги програмних РРО над класичними РРО, та покроково як почати з ними працювати.

Про актуальні питання оподаткування податком на прибуток, податку на додану вартість, єдиного податку з врахуванням останніх податкових змін,  як вести облік без помилок, яку звітність необхідно подавати за результатами 2020 року та інші зміни та події, які відбудуться у наступному році.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області за адресою http://lv.tax.gov.ua.