Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг податковими органами

опубліковано 31 грудня 2020 о 11:45

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Львівській області, протягом січня – листопада  2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників податків ГУ ДПС у Львівській області  надано понад 194 тисячі адміністративних послуг. Приймання платників відбувається з  урахуванням обмежень, встановлених  з метою запобігання  поширенню  гострої  респіраторної  хвороби  COVID-19.

У структурі наданих адміністративних послуг  найбільш запитуваною є послуга з видачі  картки платника податків,  що становить 33,1 відс. від загальної кількості наданих адміністративних  послуг - понад 64 тисячі.

Крім цього, серед найбільш запитуваних адміністративних послуг: послуга  реєстрації  платника  єдиного податку - 21629  або 11,1 відс. від загальної кількості наданих послуг;  надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 20431 або 10,5 відс., послуга  з видачі  відомостей з Державного реєстру фізичних  осіб - платників податків  про суми виплачених доходів  та утриманих податків – 16357  (8,4 відс.).

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській  області та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на офіційному субсайті Територіальні органи ДПС у Львівській області у розділі Адміністративні послуги.

Податкові органи закликають платників  податків максимально використовувати у спілкуванні з податковою службою електронні сервіси ДПС, зокрема  Електронний кабінет платника. Це один із найбільш функціональних електронних сервісів ДПС, актуальність використання   якого   особливо  зросла  на   період  карантинних обмежень,  так як  забезпечує  дистанційні  комунікації   з  податковими  органами.