Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи з питань запобігання та виявлення корупції в ГУ ДПС у Львівській області за січень-грудень 2020 року

опубліковано 04 січня 2021 о 16:13

Упродовж січня-грудня 2020 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області організовано та проведено

3186 організаційно-роз’яснювальних заходів з працівникам ГУ ДПС у Львівській області з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, у тому числі щодо врегулювання конфлікту інтересів, вимог фінансового контролю, етики поведінки працівників органів Державної податкової служби України.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 451 повідомлення (заяви) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

Розглянуто 29 повідомлень (звернень, інформацій) щодо причетності посадових та службових осіб ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону. За результатами вжитих заходів, матеріали однієї справи направлено до спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції для відповідного реагування. Дев’ять працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

За матеріалами управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області складено 32 протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені ч.1 та ч.2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) відносно п’яти працівників ГУ ДПС у Львівській області, які при здійсненні контрольно-перевірочної роботи не повідомили керівництво про наявність у них конфлікту інтересів та вчинили дії в умовах реального конфлікту інтересів.