Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків!

опубліковано 18 березня 2021 о 16:43

Шановні платники податків, у зв’язку з посиленням карантинних заходів, з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом Головне управління ДПС у Львівській області наполегливо рекомендує утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися, можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

У разі необхідності кореспонденцію на адресу Головного управління ДПС у Львівській області рекомендуємо надсилати засобами поштового зв’язку на адресу: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, або у сканованому вигляді електронною поштою на адресу: lv.official@tax.gov.ua, або через Електронний кабінет.

У невідкладних випадках кореспонденцію можна залишити, дотримуючись вимог індивідуального захисту (маска, рукавиці тощо), у відповідних ящиках, які розміщені у центрах обслуговування платників.

Нагадуємо, що до ваших послуг діють електронні сервіси за посиланням:

Електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua/

Запис платників до електронної черги ЦОП Львівської ДПІ можна здійснити за допомогою QR коду за посиланням: https://lv.tax.gov.ua./anonsi-ark/24381.html

Прийом платників податків здійснюється за попереднім записом виключно для надання невідкладних послуг.

Контактна інформація щодо отриманням адміністративних та інших послуг у ЦОПах м. Львова, та для попереднього запису платників (у разі нагальної потреби в отриманні таких послуг) розміщена на субсайті ГУ ДПС у Львівській області

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і просимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточення!