Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій провели онлайн-вебінар

опубліковано 26 березня 2021 о 09:51

Вчора у Львівській податковій з платниками податків провели тематичний вебінар в онлайн режимі на платформі ZOOM на тему: «Актуальні питання оподаткування ЄСВ в 2021 році», до якого приєдналося майже півсотні слухачів.

Фахівці Головних  управлінь ДПС у Львівській області та Пенсійного фонду розказали про новації-2021 у законодавстві щодо об'єднаної звітності з ПДФО, ЄСВ та ВЗ та про основні нюанси заповнення звітності з ЄСВ і додатків до неї. Оновлена форма отримала назву “Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум отриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску”.

“Вперше звітність треба буде подавати за результатами I кварталу не пізніше 11 травня цього року, і стосується це лише тих, хто має найманих працівників та ФОП єдинників 3 групи. Єдинники  1 та 2 групи відзвітують вже у 2022 році, подавши свої податкові декларації за 2021 рік не пізніше 1 березня 2022 року”-розповіла Ірина Фарина, головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб - начальник відділу адміністрування єдиного внеску ГУ ДПС у Львівській області Василь Скупейко наголосив щодо нарахування ЄСВ в 2021 році, зокрема, визначення розміру для мінімальної та максимальної величини для нарахування ЄСВ,  термінах сплати ЄСВ, пільгах та інше.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України за адресою http://lv.tax.gov.ua та соціальних мережах.

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:   

https://www.facebook.com/tax.lviv

https://www.facebook.com/TaxUkraine

https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot