Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Лазорко: «Ми переконанні у наявності значних резервів для розширення бази оподаткування по усіх місцевих податках та зборах.Разом з Вами і Вашими громадами ми обов’язково віднайдемо їх та збільшимо надходження у місцеві бюджети”

опубліковано 29 квітня 2021 о 14:42

Сьогодні у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю та взаємодію між ГУ ДПС у Львівській області, Львівською обласною Радою та Львівською обласною державною адміністрацією відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка з представниками територіальних громад Львівщини.

На зустрічі були присутні Давидівський сільський голова Володимир Керницький, Золочівський міський голова Ігор Гриньків та Буський міський голова Ростислав Сліпець.

Відбувся обмін думками про проблемні питання надходження місцевих податків і зборів, пошуку додаткових резервів, погашення існуючої податкової заборгованості.

Ігор Лазорко розповів учасникам про можливості Електронного кабінету та, розробленого податковою, паспорта територіальної громади для контролю за сплатою податків, а також зупинився на пошуку резервів щодо кожного бюджетоформуючого місцевого податку – ПДФО, земельному та акцизному податку, податку на нерухоме майно.

«Уся надана Вами інформація по кожному об’єкту оподаткування, його можливому приховуванні або мінімізації буде опрацьована нашими фахівцями, наслідком чого буде вжиття заходів податкового контролю», запевнив присутніх Ігор Лазорко.