Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення заходів щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства

опубліковано 06 травня 2021 о 10:30

Упродовж січня – квітня 2021 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області організовано та проведено 1432 організаційно-роз’яснювальних заходи з працівникам ГУ ДПС у Львівській області з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, у тому числі щодо врегулювання конфлікту інтересів, вимог фінансового контролю, етики поведінки працівників органів Державної податкової служби України.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 494 повідомлення (заяви) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

Розглянуто шість повідомлень (звернення, інформації) та проведено 12 контрольно-перевірочних заходів щодо причетності посадових та службових осіб ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону. За результатами перевірок порушено два дисциплінарних провадження (одного працівника притягнено до дисциплінарної відповідальності, одне дисциплінарне провадження триває).