Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво податкової Львівщини провело виїзні наради в ДПІ області

опубліковано 14 травня 2021 о 11:12

Учора відбулася робоча поїздка начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Комендата та заступника начальника Ігоря Лазорко до Золочівської (начальник Роман Денис), Бродівської (начальник Ганна Богуцька) та Буської (начальник Анатолій Сисюк) податкових інспекцій.

Керівництво податкової Львівщини ознайомилося з умовами праці податківців, рівнем надання адміністративних послуг платникам податків.

У ході поїздки було проведено робочі наради з керівниками структурних підрозділів податкових інспекцій.

Зокрема, було наголошено на необхідності подальшої роботи щодо збільшення надходжень до бюджетів, налагодження тісної співпраці з місцевими громадами, районними адміністраціями в рамках підписаних меморандумів про співпрацю.

Розглянуто питання детінізації найманої праці, проведення роботи з суб’єктами господарювання, що мають низьке податкове навантаження.

«За чотири місяці цього року надходження податкових платежів до місцевих бюджетів Львівщини зросли на чверть у порівнянні з таким періодом минулого року. Це хороший показник. Його досягнуто, зокрема, і внаслідок реалізації співпраці податкової служби та територіальних громад в рамках підписаних меморандумів. Але це лише початок, потенціал та резерви у цьому плані є дуже значними у кожному регіоні Львівщини», - зазначив під час робочої поїздки Ігор Комендат.