Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На спільній нараді з представниками бізнесу обговорювались актуальні питання адміністрування податків

опубліковано 18 травня 2021 о 10:08

Дрогобицька ДПІ продовжує спілкування з представниками бізнесу з метою організації ефективної співпраці. У рамках такої співпраці нещодавно під головуванням заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорко відбулось засідання «круглого столу» із суб’єктами господарювання – юридичними особами територій обслуговування Дрогобицької, Трускавецької та Бориславської ДПІ.

У нараді також прийняли участь керівники та фахівці підрозділів ГУ ДПС.

Ігор Лазорко, відкриваючи захід, привітав присутніх та подякував усім за участь у ньому. Зупинився на позитивній динаміці надходжень до державного та місцевих бюджетів протягом попередніх місяців поточного року, подякував представникам бізнесу, які навіть у цей непростий для країни період сумлінно сплачують податки, а також звернув увагу на значимість спільних заходів органів податкової служби та суб’єктів господарювання  у наповненні бюджетів.

«Податкова служба націлена на партнерські відносини з бізнесом, який працює у прозорому полі, залучає інвестиції, запроваджує нові робочі місця і сумлінно сплачує податки. Серед основних цілей податкової служби є створення комфортних умов для ведення бізнесу, надання зручних та доступних сервісів для платників. Найбільш популярним сервісом ДПС залишається Електронний кабінет, який надає можливість доступу до понад 80 електронних сервісів», – акцентував  заступник начальника ГУ ДПС.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу для кожної із сторін.

Підсумовуючи її результати заступник начальника ГУ ДПС Ігор Лазорко зазначив, що такі зустрічі проводяться з метою обговорення та вирішення актуальних питань.