Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львові нагородили переможців конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей”

опубліковано 02 червня 2021 о 15:54

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Львівській області, відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей”, яких попередньо визначило компетентне журі.

„Щоб уникнути завоювання – здійсни декларування; Податки у казні – хліб на столі; Нектар бджілочка несе – у бюджеті усе є; Податки сплати – щасливо живи!; Податок – в дім достаток; Сплати податки вчасно та живи класно!; Пшеничка до пшенички – й наповниться скарбничка”, – під такими та іншими гаслами були виконані творчі роботи.

 Із майже 100 творів школярів, які цьогоріч надійшли для участі у конкурсі з усієї області, перемогу отримали 12 робіт талановитих дітей та 8 отримали заохочувальні подарунки.

Дипломи переможців та подарунки учасники конкурсу отримали з рук заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Марії Мельник.

„Було не легко обрати найкращі роботи, з огляду не лише на те, що всі вони чудові, в які вкладено немало зусиль, а й через бажання відзначити усіх дітей. Я була вражена дотепністю та талантом наших школярів. Дуже дякуємо, дорогі діти за ваші роботи, у них ви творчо підійшли до висвітлення теми податків, роботи податкової служби. Ми вдячні не лише нашим юним даруванням, а й їхнім батькам, творчим керівникам та вчителям, за підтримку та участь” – зазначила Марія Мельник.

Детальніше у нашому сюжеті на Youtube каналі ДПС у Львівській області за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=GSqwWezWusQ...

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://www.facebook.com/tax.lviv

https://www.facebook.com/TaxUkraine

https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot