Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Львівській області та Львівській національний університет ім.І.Франка підписали меморандум про співпрацю

опубліковано 02 червня 2021 о 16:50

Сьогодні, начальник ГУ ДПС у Львівській області Ігор Комендат та ректор ЛНУ ім.Івана Франка Володимир Мельник уклали Меморандум про співпрацю і домовилися про консолідацію зусиль задля взаємодії в сфері інформування студентів про кар’єрні можливості з метою подальшого співробітництва та працевлаштування.

На зустрічі було домовлено про обмін наявною інформацією, проведення спільних консультацій та переговорів та про співпрацю для розвитку і впровадження передового досвіду у проходженні державної служби громадянами з питань податкової справи і державних фінансів.

Львівський національний університет імені Івана Франка – один з найстаріший та найкращих університетів країни.

Університет має IV рівень акредитації Міністерства освіти і науки України, у ньому готують фахівців за 55-ма спеціальностями освітнього рівня «бакалавр», за 51-єю спеціальністю «магістр» та за 32-ома спеціальностями третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Сьогодні у Львівському університеті навчаються понад 23 тис. Освітній процес забезпечують викладачі 134 кафедр 19-ти факультетів та 14-ти циклових комісій трьох відокремлених структурних підрозділів "Педагогічного, Правничого, Природничого фахових коледжів Львівського національного університету імені Івана Франка".