Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведена робота щодо оновлення кадрового потенціалу

опубліковано 24 червня 2021 о 08:48

У Головному управлінні проводиться робота щодо оновлення кадрового потенціалу шляхом залучення перспективних студентів та молодих спеціалістів до заміщення вакантних посад державної служби. З цією метою  у січні – травні 2021 року в ГУ ДПС у Львівській області оголошено 5 конкурсів на зайняття 22 вакантних посад державної служби категорії ,,Б” і  26 посад категорії ,,В”, призначення на які та звільнення з яких відповідно до законодавства здійснюється начальником Головного управління ДПС у Львівській області.

Затвердженим складом конкурсної комісії ГУ ДПС у Львівській області проведено 4 конкурси на зайняття 31 вакантної посади державної служби (в тому числі 16 посад категорії  ,,Б” і  15 категорії ,,В”). Для участі у конкурсах прийнято 74 заяви від кандидатів на заміщення вакантних посад. За результатами їх проведення відібрано 26 фахових працівників, які претендували на  прийняття  на  державну службу в  ГУ ДПС  у  Львівській області чи просування по службі. Станом на 31 травня 2021 року за результатами конкурсу прийнято 9 працівників та 11 переведено у порядку просування по службі.

У 2021 році в ГУ ДПС у Львівській області розпочато перевірку відповідно до Закону України ,,Про очищення влади” стосовно 4 осіб та спеціальну перевірку відповідно до Закону України ,,Про запобігання корупції” стосовно 7 працівників (з них 3 завершено).

Cтаном на 31 травня 2021 року в Головному управлінні ДПС у Львівській області підвищили рівень професійної компетентності 637 державних службовців (в т. ч. 591 шляхом самоосвіти на освітніх е-платформах).

З метою становлення та розвитку спільного освітнього партнерства, зокрема в частині забезпечення проходження виробничої практики у структурних підрозділах Головного управління ДПС у Львівській області у 2021 році 3 студента Університету державної фіскальної служби України пройшли практику в Головному управлінні.