Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Організований відпочинок профспілкою для податківців Львівщини

опубліковано 06 липня 2021 о 13:53

Профспілкова організація державної податкової служби у Львівській області спільно з ДПС України організувала для членів профспілки екскурсію та триденний відпочинок на Чорному морі за маршрутом “м. Львів – с. Приморське – Вилкове (Дунай “О кілометр”) Одеської області”, який відбувся з 25 червня по 28 червня 2021 року.

Відпочинок був насичений і різноманітний. У місті Вилкове, яке ще називають українською Венецією, оглянули стару його частину, що розташована на воді. Цікаво було спостерігати як вулицями міста, що слугують канали, переміщаються жителі на місцевих “гондолах” і моторних човнах. Разом з цим, серед відпочиваючих була проведена вікторина “Що тобі відомо про м. Вилкове”.

А також, побували на славнозвісному “Нульовому каналі”, де річка Дунай впадає в Чорне море, там побачили справжню дику природу, величезну кількість птахів, серед яких були лебеді та пелікани.

Побачений місцевий колорит м. Вилкове та прекрасні пейзажі нульового кілометра справили незабутнє враження на екскурсантів.