Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча поїздка заступника начальника Львівської податкової Ігоря Лазорка на Самбірщину

опубліковано 08 липня 2021 о 16:32

Сьогодні, в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю та взаємодію між ГУ ДПС у Львівській області, Львівською обласною Радою та Львівською обласною державною адміністрацією, відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка з представниками територіальних громад Самбірського району.

Відбувся обмін думками про проблемні питання надходження місцевих податків і зборів, пошуку додаткових резервів щодо кожного бюджетоформуючого місцевого податку, погашення існуючої податкової заборгованості, обговорено ряд інших проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Крім цього, відбулась зустріч із керівниками підприємств територій обслуговування Самбірської, Старосамбірської та Турківської ДПІ з питань декларування та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Під час зустрічі розглянули актуальні питання адміністрування податків, збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць та дотримання законодавства про працю. Ігор Лазорко розповів учасникам про можливості Електронного кабінету, завдяки яким можна  не тільки сформувати, перевірити та надіслати  податкову звітність, а й дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом та отримати іншу довідкову інформацію.