Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча поїздка заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка на Дрогобиччину

опубліковано 19 липня 2021 о 11:29

Нещодавно відбулася зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка з керівниками підприємств територій обслуговування Дрогобицької, Трускавецької та Бориславської ДПІ.

У заході взяли участь начальник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж, начальник Дрогобицького відділу проведення камеральних перевірок управління з питань виявлення податкових ризиків Інга Халавка, начальник Дрогобицького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Олег Кручай. 

Зустріч відбулась задля продовження роботи, спрямованої на забезпечення реалізації державної податкової політики, безумовного виконання завдань із надходження платежів до бюджетів, удосконалення системи адміністрування податків, зборів, платежів, протидії ухилення від оподаткування, детінізації заробітної плати, легалізації трудових відносин.

Ігор Лазорко розповів про можливості Електронного кабінету, переваги звітування в електронному вигляді, як найбільш зручному та сучасному форматі спілкування з контролюючими органами. Також звернув увагу, що інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного платники мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Львівській області в доступному зручному форматі у соціальній мережі Facebook та месенджерах Telegram і Viber. Це зручно, комфортно та практично.

Ігор Лазорко також зазначив, що подібні зустрічі будуть систематичними, оскільки є майданчиком для досягнення компромісних рішень. Наостанок він подякував присутнім за сумлінну сплату податків і закликав розвивати партнерські відносини.