Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні напрямки роботи обговорили під час зустрічі з керівництвом територіальних громад Дрогобиччини

опубліковано 19 липня 2021 о 11:52

Задля поглиблення співпраці з територіальними громадами, детального аналізу проблем, що виникають у сфері оподаткування на місцях, керівництво Дрогобиччини взяло участь у засіданні наради під головуванням заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка з головами територіальних громад Дрогобицького регіону (Дрогобицької, Бориславської, Меденицької, Східницької ТГ).

В ході зустрічі акцентовано увагу на основних напрямках роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноті і своєчасності сплати податків та інших платежів, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань територіальних громад.

«Лише за умови  спільних активних дій керівництва громади, податкової інспекції та легального бізнесу і громадськості можна підняти рівень податкової культури і забезпечити виконання завдань з наповнення скарбниці, розвитку бізнесу та розбудови населених пунктів», - наголосив Ігор Лазорко.

Такі зустрічі стали продовженням традиції спілкування податківців області з органами місцевого самоврядування та платниками на принципах партнерства та зміцнення інформаційної платформи для кожної із сторін.