Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій провели онлайн-вебінар

опубліковано 27 липня 2021 о 14:24

Сьогодні у Львівській податковій з платниками податків провели тематичний вебінар в онлайн режимі на платформі ZOOM на тему: «Актуальні питання оподаткування ПДВ», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області.

Про окремі питання реєстрації платником ПДВ, на що потрібно звернути увагу при заповненні і поданні податкової звітності, які найчастіше помилки допускають платники у  звітності та в обліку ПДВ, щодо включення до податкової декларації ВМД та відображення ПДВ сплачене на митниці при імпорті товарів (послуг),  застосування штрафних санкцій по ПДВ в період карантину, тощо розповіла Мар’яна Стасюк – начальник відділу адміністрування ПДВ управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Львівській області.

Слухачі почули, про деякі особливості складання та коригування податкових накладних при здійсненні операцій, про особливості відображення даних за розрахунками коригування, про окремі питання оподаткування ПДВ, зокрема, при безоплатній роздачі товарів, операцій з придбання товарів за межами митної території України і їх поставки нерезиденту без їх фактичного ввезення на митну територію України, де на офіційному вебпорталі ДПС можна знайти інформацію щодо даних реєстру платників ПДВ. Про це та інше розповіла Людмила Зав’ялкіна – головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ПДВ управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Львівській області.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів можна прочитати на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України та соціальних мережах.

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:   

https://www.facebook.com/tax.lviv

https://www.facebook.com/TaxUkraine

https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot