Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігор Лазорко зустрівся із керівниками бюджетоформуючих підприємств Стрийщини

опубліковано 28 липня 2021 о 15:01

Сьогодні відбулася робоча зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка за участі начальника Стрийського відділу камеральних перевірок Романа Раїни із керівниками підприємств території обслуговування Стрийської, Миколаївської, Жидачівської та Сколівської державних податкових інспекцій, з питань декларування та сплати ПДВ за січень - червень 2021 року, очікуваного декларування та сплати податків і зборів. В ході заходу розглянуто актуальні питання щодо забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації найманої праці, дотримання трудового законодавства.

Ігор Лазорко розповів про переваги використання електронних сервісів ДПС, які за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. Також за допомогою сервісу «InfoTAX»,  сторінок в соціальних мережах Facebook, Telegram-канал платники податків можуть першими отримувати анонси та роз’яснення фахівців, новини податкової та іншу корисну інформацію.

Підбиваючи підсумки, учасники зустрічі дійшли згоди, що лише ефективна спільна діяльність органів ДПС та місцевого самоврядування дає можливості вирішення проблемних питань та забезпечення збільшення надходжень до місцевих бюджетів.